Frisör Falun

[section padding=”60px”]

[row]

[col span__sm=”12″]

Frisör Falun – en stund att skämma bort sig själv

Frisör Falun – en stund att skämma bort sig själv – För många är tiden hos frisören en liten paus i en annars stressad vardag. Vi vill att ditt besök hosCityfrisörerna i Falun ska bli en skön upplevelse där du får chansen att skämma bort dig själv för en liten stund. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och för oss är det viktigaste alltid att du blir nöjd.

Alla är välkomna

Vi välkomnar alla kunder till vår salong. Oavsett om du klipper dig hos oss regelbundet eller om du kommer hit vid enstaka tillfällen är du en viktig kund för oss. De frisörer som arbetar på salongen är av spridda åldrar och här arbetar både män och kvinnor, vilket skapar en dynamik på salongen som gör att vi kan möta alla typer av människor på ett bra sätt. Detta är en styrka som har gjort att vi har skapat en stabil och bred kundkrets genom åren. Så söker du efter en bra frisör Falun som kan möta de allra flesta önskemål är du varmt välkommen till oss.

Det är du som bestämmer

Vid ett besök hos oss har du alltid möjlighet att påverka i den mån du vill. Många väljer att ha med en bild för att visa en önskad frisyr och sedan skapar vi en frisyr utifrån bilden och dina förutsättningar. Andra tycker att det är roligt att släppa all kontroll och lita helt på sin frisör. Då kan det bli spännande resultat där vi utgår från ditt hår, din ansiktsform och olika trender. Vi bidrar alltid med vår kunskap och erfarenhet kring hår, men det är du som bestämmer hur mycket kontroll du vill släppa till din frisör. Målet är att alla kunder ska lämna salongen och känna sig nöjda, glada och fina i håret.

Välkommen in till salongen eller boka en tid på vår hemsida!

Frisör Falun – en stund att skämma bort sig själv

[/col]

[/row]

[/section]