Det är vi som arbetar på Cityfrisörerna i Falun!

Mats

Jag var med och startade Cityfrisörerna i februari -86 och jag har alltid fascinerats av detta med hår.

Det som motiverar mig är att kunna leka med hår, långt som kort, att se olika möjligheter i färger, nyanser och att göra sina kunder nöjda och glada. Att jag som frisör kan ge kunden en trevlig och avkopplande stund.
Jag är även utbildad hårolog.

Maria

Hejsan!
Jag har jobbat som frisör på salongen sedan -90. Stil, form och att få skapa med händerna är det roligaste jag vet, att sedan få jobba med mitt intresse är toppen.
Har även utökat mina kunskaper genom att bli makeup artist.

Det allra bästa med yrket är alla underbara människor jag får träffa.
Jag är även utbildad hårolog.

Sonja

En gång frisör alltid Frisör… Har varit med sedan starten -86 och tycker fortfarande att jag valt rätt yrke. Det är fortfarande roligt med gamla som nya kunder, att ge chansen till förvandling, eller en trygg ”vanlig” frisyr. Det är det lilla som gör det. Jag är även utbildad Hårolog.

Per

Jag har jobbat här på Cityfrisörerna sedan augusti 1992.
Har fått många stamkunder genom åren och några går så långt tillbaka som när jag började här. Det säger en hel del tycker jag.
En bra egenskap är att lyssna på kunden och ha en dialog mellan mig och min kund. Även att kunna komma med de små förändringarna som kan ge stora resultat.

SOFI

Hej!
Jag har jobbat som frisör sedan juli -04 och trivs som fisken i vattnet.
Det roligaste med jobbet är när man får göra något som ger en förändring. Vare sig det är lite diskreta slingor eller riktigt galna färger, djärva klippningar eller helt enkelt bara ändrar formen. Målet är ju att framhäva det bästa hos kunden!
Jag är även utbildad hårolog.

Hanna

Hejsan!
Jag började jobba på Cityfrisörerna sommaren 2013. Roligaste med det här yrket är att man får vara kreativ, att se hur både mindre och stora förändringar gör en stor skillnad och att man får träffa massa härliga människor!

Linnea

Hejsan!
Jag tog studenten sommaren 2017 och började då jobba som lärling här på Cityfrisörerna. Mitt nästa mål är att ta mitt gesällbrev. Det bästa med yrket är att jag får vara kreativ och skapa förändringar, stora som små. Plus alla härliga människor jag får träffa.

Öppettider

Mån

08.00-17.00

Tis

08.00-17.00

Ons

08.00-17.00

Tors

08.00-17.00

Fre

08.00-17.00

Lör

Stängt